Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Informatika középszintű...

Informatika középszintű érettségi?

Figyelt kérdés
középszinten általában a gyakorlati vizsgán négy feladatot szoktak adni, mire így is necces a három óra, de találtam olyan régebbi vizsga lapokat amin öt feladat volt. ez miért lehet?
2015. márc. 15. 00:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
viperM, gyakorlok. már ECDL vizsgám van, de azokat modulonként csináltam. és köszönöm, hogy te nem jöttél v.mi felsőbbrendű szöveggel
2015. márc. 15. 00:46
 12/14 A kérdező kommentje:

hmmm, milyen kár hogy nem adok olyan befásult életunt, kötekedő emberek véleményére mint te. túlléptem azon, hogy nekem emberek lelkitörést okozzanak, főleg nem egy olyan noname valaki akinek nincs jobb dolga ilyenkor, mint piszkálni azt akinek még lehet jövője ..

és abba hagytam nem írok többet, megyek alszok, mert nekem ma még lesz dolgom, nem csak a gép előtt ülve fogok trollkodni

csáá

2015. márc. 15. 00:52
 13/14 Argloss ***** válasza:
A válasz eléggé logikus. Amikor összeállítanak egy feladatsort, akkor azt is letesztelik, hogy mennyi idő alatt oldható az meg. Ha több feladat van, akkor azok nyilván kevésbé időigényesek, ezért lehet belőlük több is. Az időkorlátot nem teljesen felkészült tanulókra szokták szabni, szóval néhány kör pasziánsz bőven belefér az időbe.
2015. márc. 15. 01:33
 14/14 Tengor ***** válasza:
Igazuk van a többieknek, és #13 le is írta, hogy miről is lehet szó. Én arra tippelek, hogy az eredmények alapján lentebb vitték a határokat, mert sajnos egyre inkább csökken a színvonal.
2015. márc. 15. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!