Informatika érettségi középszinten?
Még van időd váltani. Jobban jársz valami más tárggyal. Az infó érettségivel seggedet sem tudod kitörölni manapság.
Egyetemre, főiskolára nem számolják be annyi ponttal, mint esetleg más tárgyat (még ha az nem is a választott szakhoz való)
Munkáltatók sem igazán fognak neked lábat csókolni, ha meglátják az önéletrajzodban.
Én pl. választottnak emelt infót + bioszt csináltam. és a bioszt számoltattam be, mert az több pontot ért. (lehet választottnak jelölni többet is)
Köszönöm a tanácsot, de nem ez volt a kérdésem.
És infóval fogok tovább tanulni, szóval szükségem van rá. Nem viccből csinálom.
És a kérdésemre még várok választ!
Na arra valóban nem válaszoltam, ami a kérdés volt.
Töltsd le az elmúlt évek feladatait (gondolom ezt megtetted már). Ami abban van, arra kell számítani. Ha nincs benne egyáltalán ilyen, és nem is tanultátok az ilyesmit órán, akkor nem lesz benne.
Nekem nem volt benne ilyen, és órán sem tanultunk ilyet.
Ettől függetlenül otthon ha tudod, kipróbálhatod, megtanulhatod azt is. Hátrányod nem származhat belőle.
A körlevél semmi extra. Csak írnod kell egy rövid szöveget, aztán formázni.
Címkéhez pedig vannak alap sablonok minden újabb officeban.
Egyébként én is infó szakra mentem tovább, azért is lepett meg, hogy több pontot adtak arra, ami nem is oda való volt. Amit mondjuk meg is értek, tulajdonképpen az infó érettségi csak office piszkálás, meg volt egy kis programozás össz. 2 feladat volt, az is csak algoritmus... Tehát értelme nem sok. Bár lehet, hogy van ahol jobban beszámítják.
Lol, beleírod az önéletrajzodba, hogy a választott érettségi tárgyad micsoda? :D Senkit nem fog érdekelni, csak az év, amikor megszerezted az érettségit, illetve hogy hol, ennyike. Mellesleg csak tudja már az érettségiző, hogy miből miért megy.
Én tavaly tavasszal tettem előrehozottan, nos gyakorlatilag semmi infózás nem volt a sulimban, a tanár tett ránk magasról, itthon készültem fel rá kb 1 hónap alatt a semmiről, és 87% lett, pedig nem értek a szgépekhez, matekból is setét vagyok (ezzel azt akarom mondani, hogy ha esetleg aggódnál, csak gondolj az ilyen butákra, mint én, akik meg tudták ilyen jól írni:D).
Én egyáltalán nem gyakoroltam a levelezést, nem is kellett szerencsére, de inkább nézd meg mit hogy kell, nehogy aztán hepajkodjon az Erőforrások Minisztériuma és megcsavarja a feladatokat. Nekünk így is nehéz volt a word, pedig azt hittem előtte hogy az fog a legjobban menni. Eleve másképp voltak megfogalmazva a feladatok, mint az előtte lévő érettségikben, a képeken nem az volt, amit kellett csinálnunk, ilyen se volt előtte, plusz két oldalt kellett csinálni. És emlékszem, hogy nagyon felképszültünk a html-ből, mert az addigi rendszer szerint (html-ppt) annak kellett volna jönnie, de ppt lett (ami végülis könnyű volt). Az excel nekem nem volt nehéz, nagyon betanultam mikor melyik parancs kell, az accessre meg már nem emlékszem. Ennyivel tudok szolgálni, és tényleg ne aggódj tőle, ha van hozzá affinitásod, gyerekjáték lesz.
Köszönöm a válaszokat. :)
Szeretem az informatikát, és én is előre hozottam fogom csinálni. Szóval már nincs túl sok időm. És igen tényleg aggódok egy kicsit. Többen ia mondták, hogy az a három óra, épp hogy elég ehhez az érettségihez.
Igen néztem a tavalyi feladatokat...kicsit értetlenkedtem is rajta...hogy mégis akkor ez hogy van..de sikerül megoldani
Húú, te aztán jó vagy :D
Szeretném már ha meglenne az érettségim. Eggyel kevesebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!