Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » JÓ ASZTALI GÉPET KERESEK?!

JÓ ASZTALI GÉPET KERESEK?!

Figyelt kérdés
Olyan gépet szeretnék amin a játékok(csgo batefield call of duty ets2 fs15 stb.) És van benne olyan optikai meghajtó ami tud lejátszani írni és olvasni. FONTOS LENNE HOGY OLYAN OLDALNEVET KAPNÉK AHOL LEHET HITELT FELVENNI MERT EGYENLŐRE CSAK ÍGY TUDNÉK GÉPET VENNI. A gép összege max. 170000ft legyen ha kérhetem a kedves válaszolóktol előre is köszi

2015. márc. 14. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb gyűjtsd össze rá a pénzt.
2015. márc. 14. 22:55
 2/9 A kérdező kommentje:
De azért lenne jo hitelre mert akkor össze tudom szedni a részleteket de egybe valószinű nem tudnám kifizetni
2015. márc. 14. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:

> JÓ ASZTALI GÉPET KERESEK?!

Szerintem igen, bár nem tudom, ha benned kérdésként merül fel, akkor nem biztos.

> OLYAN OLDALNEVET KAPNÉK AHOL LEHET HITELT FELVENNI

Az iPON webáruháznál lehet hitelre vásárolni.

[link]

2015. márc. 14. 23:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a linket.Azért írtam kérdőjelet hogy elfogadja a kérdést mert ha nem raksz kérdőjelet nem rakhatod gel a kérdést
2015. márc. 14. 23:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a baj ezzel az oldalllal hogy minden linuxos nekem windows kell sőt nem jell op.rendszer én rakok rá
2015. márc. 14. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:

> Azért írtam kérdőjelet hogy elfogadja a kérdést

Nem az a megoldás, hogy kérdőjelet raksz, hanem az, hogy megfogalmazol egy kérdőmondatot.

> Az a baj ezzel az oldalllal hogy minden linuxos

Nem, nem minden Linuxos. Egyrészt, ha az "Asztali számítógép" menüben kutakodsz, a jobb oldali szűrőben kiválaszthatod például az oprendszert is. 47 kész konfig van OS nélkül:

[link]

De a legtisztább, ha összeválogatod (valakivel) az alkatrészeket, jobban járhatsz.

2015. márc. 14. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"azért lenne jo hitelre mert akkor össze tudom szedni a részleteket de egybe valószinű nem tudnám kifizetni"

Ez mekkora hülyeség már... és akkor csodálkoznak, ha azt mondom hogy a magyarok pénzügyi ismerete a béka feneke alatt van.

2015. márc. 14. 23:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazad van nem lenne jó hizelre de elegem van a régi gépemből
2015. márc. 14. 23:29
 9/9 A kérdező kommentje:
De igaz inkább összegyűjtöm q pénzt köszi hogy írtatok
2015. márc. 14. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!