AMD2000 kérdése:
Egy szervert szeretnék? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék egy othoni szervert ami a nap 24 órájában elérhető bárhonnan ahol van internet.Odáig minden rendben hogy összerakom a gépet és tele nyomom hdd-vel és ezután?
Tegyek fel valami Windows Server szutykot és ennyi, vagy valami elérési utat adok neki és csókolom?
2015. márc. 14. 19:07
11/15 anonim válasza:
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd még ha nem baj lehet hogy kérdezek.
2015. márc. 14. 21:54
13/15 A kérdező kommentje:
Egyépként nem egyszerűbb windows server opt használni? Én nem tudom csak kérdezem? Azt hogy lehet használni?
2015. márc. 14. 22:07
14/15 A kérdező kommentje:
Gru amit küldtél uhu linux alá jó lesz?
2015. márc. 15. 15:19
15/15 anonim válasza:
Windows szerverrel nincs tapasztalatom, így érdemben nem tudok nyilatkozni. De még senkit sem hallottam áradozni róla :)
Van még UHU linux? :)
Minden linux alatt működik, csak van ahol csomagkezelőben benne van és onnan telepíted van ahol magadnak kell fordítani.
Ubuntu, Debian, OpenSUSE ill. Gentoo alatt megtalálod csomagkezelőben. Más disztribucióknál nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!