Birtas Norbert kérdése:
Miért nem kapcsol be a laptop?
Figyelt kérdés
Üdv.Tegnap este tökéletesen működöt, ma mikor bekapcsolnám nem kapcsol be.Nyomogattam sokáig a gombokat és egyszer véletlenül bekapcsolt 2 percre, majd utána ki.Most már sehogy sem tudom bekapcsolni.Mi lehet a gond?2015. márc. 14. 13:40
1/9 anonim válasza:
Töltő rajta van, és vissza is jelez a led?
3/9 A kérdező kommentje:
A led nem világit.Tölteni nem szoktam, mert valamiért lehet, ezért eddig csak úgy indult el ha be volt dugva a töltő kábel, ha kihúztam egyből ki kapcsolt.Most már még így sem megy.
2015. márc. 14. 14:39
4/9 A kérdező kommentje:
nem lehet*
2015. márc. 14. 14:39
5/9 anonim válasza:
Áramtalanítás után igazítsd meg a RAM-okat és a HDD-t. Hány RAM van? Ha kettő BIOS-ban nézd meg látszik-e mindkettő?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hány ram van még soha nem volt szétszedve a laptop.Valószínűleg 1 van, mert csak 1 g van benne.
2015. márc. 14. 16:24
8/9 A kérdező kommentje:
Nem mivel, nem kapcsol be.Vagy máskép is lehet?Gondolom nem.
2015. márc. 14. 17:30
9/9 anonim válasza:
Semmi hang a gépből....akkor nemigen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!