Miért nem kapcsol be a laptop?
Figyelt kérdés
Elaludtam mialatt filmet néztem (lap top az íróasztalon). A gép ugye alvóba, amikor felkeltem hiába mozgattam az egeret, nem reagált. A végén nagy nehezen a kikapcsoló gombbal kikapcsoltam. Azóta nem kapcsol be, hiába van áram alatt, kiadja a bekapcsolás hangot azután valami zörejt és világít egy gomb is (acer laptop bal oldalán van 3 ilyen kijelző egymás alatt,2 lakat, legalsón a, felette 1es, majd a felső egy négyzet/gomb s ez vílágít) Köszi a tippeket, mert teloról borzalmas írni.2015. jan. 26. 21:11
1/4 anonim válasza:
Konnektorból húzd ki, az akkut vedd ki, nyomd meg a bekapcsológombot, akku vissza, konnektorba vissza, majd ismét próbáld bekapcsolni.
2/4 anonim válasza:
talan megment a merevlemez, vagy valami mas.
3/4 A kérdező kommentje:
bekapcsol, rámentem,h a windows normál módú índitása. Most meg fekete az egész.. várok kicsit, hát,ha betölti, azért köszi, így is előrébb vagyok :)
2015. jan. 26. 21:59
4/4 donfetibo válasza:
Kapcsold ki amit az első megválaszoló írt azt csináld meg mégegyszer aztám az indításkor tartsd le nyomva az F8-as gombot addig amíg nem jön be egy lista, ott válaszd a "VGA módban való indítást"! Ha így elindul akkor videókártya meghajtójával lett valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!