Ipad mini retina vagy LG G pad 8.3?
Nekem az LG G-Pad 8.3 van meg lassan 1 éve.
Szépen pírja aksi ügyileg, persze ha full fényerőn üzemel meg agyon van terhelve mindennek, akkor relatív hamar lemerül, de ez így van mindennel.
Csak 1 bajom volt vele: volt olyan időszak, mikor random időközönként ledobálta az microSD-t. Ez szerintem csak nálam fordult elő, mert fórumokon senkinél. :)
Én megvagyok vele elégedve.
Kivéve egy dolgot hiányolok. Hogy nem lehet hozzá komoly tollat használni. :D Csak alap stylus-t. Persze ez a luxus a Samsung Note-okon van. :P
Semennyire, mert egy halvány pislákoló szürke pöttyé változik. Szóval beleolvad a feketébe. (legalább is MX Player alatt, meg mikor FB4 Commanderezek full képernyőn akkor is átvált erre.)
Én Fekete alappal használok fehér ikonnak az alsó menü sávot.
Nem vagyok egy nagy applefan, de a tabletek között még mindig az ipadak a legjobbak, annak ellenére is hogy egy droidos tablet több mindenre használható mivel nem olyan korlátozott a rendszer
Nálam egy nexus 5 és ipad tökéletes kombót alkot, én a retina minit venném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!