Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » ZyXEL NBG418N router beállítás...

ZyXEL NBG418N router beállítása után azt jelzi a gépem a wifinél hogy korlátozott és internet sincs se telefonon ha csatlakozom rá se gépen mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Vidékhálónál vagyok mint szolgáltatónál,vezetékes a net ezáltal így kelet egy router de sajnos nm jó mi lehet a probléma?
2015. márc. 12. 21:02
 1/2 P.O.C. ***** válasza:
Valamit nem jól állítottál be, írd le részletesen mit csináltál!
2015. márc. 12. 22:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Betettem a CD-t.Kiadta hogy mit szeretnék vele csinálni, kiválasztottam a setup router feliratot kiadta a jelszót és felhasználót majd rámentem a launchra megnyitott egy weblapot ahol a kapott jelszót és felhasználónevet beírtam ott kért egy új jelszót hanyagoltam.Majd meg van a kezelő panel ott a vezeték nélküli hálózatott kiválasztottam majd beírtam mindent SSID-t jelszót.Majd a WAN-ra kattintotam és a PPoE-re állitottam beírtam a kiszolgálót meg felhasználót jelszót körülbelül ennyi
2015. márc. 13. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!