Wazzo kérdése:
Vettem egy a4tech bloody a7es egeret. A kérdés az lenne hogy ugyebár ez az egér macros. Hogy tudom a macrot beallitani úgy hogy a fegyvernek ne kelljen ellentartani?
Figyelt kérdés
Az eredeti bloody5 program megvan hozzá mindent tudok állítani csak a macrohoz nem értek :D igazából bf3-hoz kellene a kalibrálás. . Előre is köszi2015. márc. 9. 09:20
12/17 anonim 

válasza:

Bocsánat, de én sem csalok. Beismerem, hogy a programozás jó móka volt, nagyon élveztem, de nem élek egyikkel sem. Nem szeretném, ha nulláznák a stat-omat, az is nagy veszteség lenne. Én csak sima no recoil macro-t használok, mint a játékosok 80%-a (ez nyilvános Dice adat). Ezzel szerintem nem csalok, mert szinte mindenki használja. Csak azokat sajnálom, akik még nem jöttek rá, hogy ha egy játékot ilyen nagy arányban módosítanak a játékosok majdnem 100%-os hadai, teát több millió ember, akkor az már egy közösségileg elfogadott új szabály. Ehhez joga van a közösségnek! Használj no recoil-t Te is és akkor sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a játék és jobban fogod élvezni a harcot! Sok sikert!
13/17 A kérdező kommentje:
Es ezt a no recoilt hogy lehet beallitani? ?
2015. márc. 13. 11:27
14/17 Gyuricza Tibor válasza:
Bizony a makró csalás. Minden ilyen retkes parasztot kitiltanék. 200m-ről kilő egy m16-ossal? Nem hiszem hogy a 80% használja csak azok akik amúgy egy nagy nullát tudnak teljesíteni és képtelenek máshogy sikerélményt elérni.
15/17 anonim 

válasza:

így van. de ha véletlen cs go-val tolja pont és be kerül owerwatch-ra ott észre lehet venni és akkor ugyan úgy megy a levesbe .
16/17 Randolka válasza:
Bezzeg válaszolni már nem tudtok, hogy hogyan kell beállítani. Az, hogy mire használja, már az ő felelőssége. Már azóta biztos megnézte, hogy hogy kell. Csak nem értem miért ez a hozzáállás? Most ezzel aztán senkinek nem segítettetek, pedig ez az oldal arra lett kitalálva.
17/17 Ridzi válasza:
egyáltalán nem undoritó amit irt az elöttem lévő!!csak probált őszinte lenni!!és h felébresszek mindenkit ebből a becsületesen játszok álomvilágból,elmondom h a bf3 ill 4-ben 70%-a csaló köztük klánok adminok...pl.egy dead meccs után nézed huu de ügyesek hogy tudnak játszani azt 83-5 stat a végén vagy 150-1 pl. huuu én mikor fogok igy tudni azta...elárulom mikor majd ha pár euroért megveszed az aimbotot meg a sokféle csalást ami felismerhetetlen..akkor van esélyed...különben sosem lesz bármennyire erőlködsz ..becsületes játékkal semmi esélyed fel kéne ébredni....meg amikor kis püttyögő pisztolyal egy lövésből leszed a pálya másikfeléről...ja tudom ez nem csalás csak én vagyok noob..ez a nagy menő csalók dumálya mikor szóvá mered tenni h kicsit furcsálod beledarálsz egy tárat azt semmi ő meg 1 2 lövésből leszed meg hasonlók..de ez csak 1 2 példa..sorolhatnám ti meg itt a makron sírtok.....álmodj királylány!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!