Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy a4tech bloody a7es...

Wazzo kérdése:

Vettem egy a4tech bloody a7es egeret. A kérdés az lenne hogy ugyebár ez az egér macros. Hogy tudom a macrot beallitani úgy hogy a fegyvernek ne kelljen ellentartani?

Figyelt kérdés
Az eredeti bloody5 program megvan hozzá mindent tudok állítani csak a macrohoz nem értek :D igazából bf3-hoz kellene a kalibrálás. . Előre is köszi

#Battlefield 3 #makró #a4tech bloody a7
2015. márc. 9. 09:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Pff. Menjél codozni, ha lusta vagy kiismerni a recoilt. Amúgy Oscar kell hozzá és fizetős.
2015. márc. 9. 10:29
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem macro file kell.. hanem beállítási segítség :) nem vagyok lusta és célozni is tudok ;) keress meg battlelobattlelogon ha gondolod ;)
2015. márc. 9. 11:52
 3/17 A kérdező kommentje:
Battlelog*.. (szarakszik a telo) :D
2015. márc. 9. 11:53
 4/17 anonim ***** válasza:
vannak durva makró profilok én egyiket sem állítottam be és nem is kerestem .egyszerűen mert sportszerűtlen másrészt a recoil azért olyan amilyen hogy mindenkinek nagyjából egyenlő esélye legyen. ahogy nézegettem a videókat ezeknek az oroszonak nagyon bejöttek az a4tech egerek mivel alapból is egy nagy csalók de hogy legális úton előnyre tegyenek szert a többi játékos ellen csak ráadás hogy szakadjanak meg a buta lowok. amúgy én is szeretem az a4tech egereket de makrót nem is használok rajta mert kell a fenének az esport gamerek sem használhatnak ilyent.vissza kerekedve a témához nállam van 3 gomb azok váltanak ugye az alap piros sárga -zöld az utolsó kettő az mind makró viszont a zöldre váltva sorozatot is lehet lőni.
2015. márc. 9. 13:09
 5/17 A kérdező kommentje:
Tudom.. láttam én is h durva a macro profil és h nem éppen "szabályos" ne a macro miatt vettem az egeret de ha már lehet állítani a pontosságot akkor kicsit allitanék rajta.. de nem kell macro file.
2015. márc. 9. 14:30
 6/17 A kérdező kommentje:
Csak annyit akarok beallitani h ha célzok bf.ben akkor is erzekelje a gombokat..pl..beállítottam azt a 3gombot.. célzás nélkül fasza.. de celzasnal nem úgy érzékeli ennyi
2015. márc. 9. 14:33
 7/17 anonim ***** válasza:
az érdekes.
2015. márc. 9. 14:54
 8/17 A kérdező kommentje:
Nekem mondod? :D pl: as-val atkapcsolva singlere csak ball egér gomb hasznalata közben sorozatot lő. .tény h nem egy pontba de az nem érdekel. . Viszont célzás és úgy ball.e gomb és csak 1et lő :D
2015. márc. 9. 15:13
 9/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én már majdnem az összes fegyóhoz írtam makrót. Az, hogy "nem kell makró fájl, csak a célzáson akarsz állítani egy kicsit" eleve ellentmondás. Az egér érzékenységet állíthatod a windows-ban vagy a játékban, az egér felbontását (dpi) beállíthatod az Oscar editor programban, amit az egérhez kaptál, de ettől nem lesz pontosabb és ugyanúgy fel fog húzni.

A no recoil-hoz bizony makró program kell. Ehhez két lehetőség van:

1. Egyes lövésre állítva a fegyvert és bekapcsolva a makrót, egy pontba fog lőni a fegyver és nem fog felhúzni, de sajna csökken a tűzgyorsaság és jóval több találat kell a killhez.

2. Sorozat lövésen hagyod a fegyvert és a makróval kiiktatod a felhúzást, de a fegyó szórása megmarad. Ezzel a beállítással igazán aratni lehet. Igazából nem baj, ha szór egy kicsit, nagyobb eséllyel eltalálod a mozgó ellent. Egy ablakon belőve pedig teríti a teljes nyílást, így tuti hogy mindenkit eltalálsz az ablak mögött.

A legjobb fegyók makróval: ASVAL, G3A3, M16A3, M27-IAR, AEK-971, M240B, stb...

A makró nem csak no recoil-hoz használható, hanem pl: sniper vagy és a puskád jellemzően egy golyót tud kilőni egyszerre, de makróval megoldható, hogy lövés után magától előkapja a pisztolyt. Ez közelharcnál nagyon hasznos. Vagy, makróval megoldható, hogy ha valaki mellett elszaladsz, azt magától, automatikusan lekéseli.

ezt a progit két napig írtam éjjel nappal vesződtem vele, de most már űber király, csak nagyon feltűnő, ezért ki-be kell kapcsolgatni, különben baromi sok lesz a knife killem.

Vagy, makró programmal megoldható, hogy egeres irányításnál a helikopter magától célra tartson és a pálya másik feléről egy pontba lő a gépágyúval. Ez már nagyon komoly makró, nem csak kiküszöböli a gépágyú szórását, de kommunikál a bf3.exe programmal és figyeli az becélzott ellen mozgását. Ez már hackelésnek számít, mert figyelni kell a játék kódolt hálózati forgalmát. Könnyű lebukni vele, de max kapsz egy kis enye-benyét és kész. A profil nullázásához vagy a teljes banoláshoz ennél is több kell, pl tömeges gyilkosság, amikor percenkén 100-200 kill-t osztasz aimbottal vagy wallhack-et használsz.

Még valami, a Dice szerint a játékosok 80%-a no recoil makrót használ. A Dice jelentéseiben minden ilyen adat nyilvános, bárki megnézheti a grafikonokat. Magyarország, szlovákia, olaszország a leg kevésbé fertőzött országok közé tartozik. A legnagyobb csalók az oroszok, ukránok, az összes német ajkú ország, angolok...

A makró nem csalás, de rendkívül etikátlan!

A makróért meg kell dolgozni, meg kell tanulni programozni. Jó szórakozást!

2015. márc. 10. 19:41
 10/17 anonim ***** válasza:
te undorító csiter magától le késel meg ilyenek te már silent aimokat használsz beteg csaló g.ii az ilyenek miatt nem lehet jót játszani !!!!
2015. márc. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!