Jkdsfvienlsd kérdése:
Egy apple laptop-ot szeretnék vásárolni. Mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
amint fent látható egy apple laptop-ot szeretnék vásárolni de nem tudom hogy windows-után mennyire lenne nehéz megszokni.
Annyi tapasztalatom van hogy két éve vettem egy Iphone-t, de attól is először kicsit féltem, mert nem tudtam hogy mennyire lessz nehéz hosszászokni de kellemesen csalódtam benne mert nagyonszépen el lehet rajta igazodni.
De mivel nem tudom hogy ez így lenne-e a laptoppal is ezért a segítségeteket kérném.
Mi a véleményetek erről??
2015. márc. 7. 23:59
11/11 anonim válasza:
Két év Mac használat után monhatom, hogy teljesen el is lehet szokni a Windows viselt dolgaitól. Nem érzem hiányát. Kép video az igazából az ő terepe, viszont ha teheted akkor spórolj és akár egy 2010-s sima Macbookkal is jobban jársz mint egy powerbookkal mivel annak már egyáltalán nincs semmilyen szoftveres támogatása! Bármi ami a 2010-s Macbooknál újjabb az már jó lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!