Nektek mi a tapasztalatotok, egyetemre szükséges-e a laptop?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 17:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem hülyeség. Oda viszed, ahova akarod egyébként is, de ha van ingyen wifi/beszerzel egy hurcolható netet, pláne jó vagy.
2/4 anonim válasza:
Ha nem is laptop, de egy számítógép mindenképpen kelleni fog. Gondolj csak a beadandókra, tárgyfelvételekre, vizsgajelentkezésekre, internet kapcsolatra. Sok könyv letölthető pdf formátumban az egyetem honlapjáról, így megspórolhatsz jó néhány ezer forintot. Elvileg ezeket nem lehet kinyomtatni, de a mai világban minden megoldható. Ha nem igényled, hogy utazás közben is legyen géped, akkor elég egy asztali gép is, hiszen az egyetemi órákra ritkán lehet csak bevinni a laptopot.
3/4 A kérdező kommentje:
És elfelejtettem,hogy akkor mennyire szükséges,ha az egyetem egy másik városban van.Kell-e vigyek egy laptopot magammal úgy?
2012. aug. 5. 18:13
4/4 anonim válasza:
Ha kollégiumban vagy albérletben fogsz lakni, akkor ha meg tudod anyagilag oldani, akkor mindenképpen legyen egy géped (laptop, pc). Ha minden nap hazamész, akkor annyira nem szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!