Asus eee pc 1011 px wifi probléma mi lehet?
Figyelt kérdés
a fent emlitett gép csak közeli wifiket látja win 7 home op rendszerrel. olvastam,hogy ez másoknál is előfordult,mert ezzel a rendszerrel valamiért nem elég érzékeny a wifi. lehetséges hogy tényleg ez a baj? írjon olyan akinek van ilyen gépe,hogy neki hogy működik a wifi,és milyen rendszert használ. köszi!2015. márc. 6. 20:38
1/6 Tengor válasza:
Mi számít közelinek? Milyen messze van, amit be akarsz fogni vele? Hol próbálod (betonbunker szomszéd szobája, panel, tégla építésű ház, szabadtér)?
2/6 A kérdező kommentje:
általánosan,ha átmegyek a másik szobába,már nem fogja.... semmi bunker vagy ilyesmi... sima normál tégla lakás... a régi asus-om fogta még az utcán is...
2015. márc. 6. 22:33
3/6 donfetibo válasza:
Itt pontos útmutatót elolvashatod magyarul a gépről, meg mindenről, nekem is van ilyen gépem!!!
4/6 A kérdező kommentje:
neked nincs gond a wifi-vel?
2015. márc. 7. 18:01
5/6 donfetibo válasza:
Meg mondom őszintén, hogy csak egyszer használtam akkor is csak azért, hogy újra rakjam rá a Windows 7-est akkor ment nem volt gond, azt tudom, hogy az antennája érdekes volt mert ellentétes irányba működött, szóval ha balra volt a wifi akkor az antennát jobbra kellett fordítani az ellenkező irányba!!!
6/6 A kérdező kommentje:
fain
2015. márc. 8. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!