Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egy hanganyag...

Hopsalappipó kérdése:

Mit tegyek, ha egy hanganyag megy a háttérben gépezés közben?

Figyelt kérdés
Próbáltam már mindent.Megnéztem minden egyes programot,leállítottam a gépet,bezártam mindent,de ez mindig időnként megszólal és mondja a magáét.Ezzel az a baj,hogy angol és nem is értem mit magyaráznak a felvételben.Kérek mindenkit aki látja ezt a kérdést az írjon,minden ötletre vevő vagyok.

2015. márc. 3. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:

1. Milyen operációs rendszer?

2. Milyen folyamatok futnak közben a háttérben? (pl. feladatkezelő, htop, stb.)

3. Hálózati kapcsolat nélkül is hallod?

2015. márc. 3. 19:09
 2/9 A kérdező kommentje:
A feladatkezelőben nem fut semmi program illtve intel pentium-os op-rendszer,és net nélkül is hallom.
2015. márc. 4. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:

"A feladatkezelőben nem fut semmi"

Ezek szerint Windows. :)

Én azért az ott lévő folyamatokat végignézném. Valamelyikhez tuti köthető az a hang-stream.

És egy angolul beszélő ismerőssel is meghallgattatnám, hátha rá lehet keresni a neten a jelenségre. (Pl. ha vírus.)

2015. márc. 4. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Közben találtam pár utalást rá, hogy létezik ilyen vírus, és másokat is megszívatott már.

Pl.

[link]

A link szerint a boot.pihar nevű rootkit a bűnös. Elvileg a Kaspersky TDSSKiller nevű csodája le tudja szedni.

További info az eltávolításról:

[link]

Mondjuk fenn áll a lehetősége, hogy tévedek, de a leírás alapján gyanúsan hasonló a te problémád is.

2015. márc. 5. 06:36
 5/9 SimkoL ***** válasza:
Régebben volt egy alaplapom ami szóban is figyelmeztetett. Először engem is meglepett, de ki lehetett kapcsolni a BIOS-ban.
2015. márc. 5. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:

A BIOS tudja használni a hangkártyát? Mondjuk lehet, csak meglepődtem. :)

Már csak a BIOS ROM véges mérete miatt is érdekes. De nem lehetetlen.

2015. márc. 5. 09:28
 7/9 SimkoL ***** válasza:
Ez [link] egy régi fórum, de itt is írnak róla.
2015. márc. 5. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem semmi! :)

De szerintem a kérdezőnél nem ez a helyzet.

Kérdező, folyamatosan beszél a gép, mintha reklámszöveg lenne? Mert a rootkit állítólag TV reklámok hangját (is) nyomja.

2015. márc. 5. 10:56
 9/9 A kérdező kommentje:
_Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
2015. jún. 16. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!