Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azt meg csinálni...

Kissss jouzs kérdése:

Hogyan lehet azt meg csinálni hogy a számítógép hamarabb kapcsoljon be? Nem egy sz@r config-ról beszélek. Esetleg valami fast boot vagy valami más?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 17:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
SSD
2015. márc. 6. 17:44
 2/10 Dj.N4tk0 ***** válasza:
100%
Egy szuper gyors SSD meghajtó. ;)
2015. márc. 6. 18:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt én értem, de mint írtam nem sz@r config, és egy 512GB-os Samsung 840Pro SATA 3, és 1TB Western Digital mellette. SSD-n csak a rendszer van. Esetleg olyat nem lehet hogy pl bekapcsoláskor nem jelenit meg az "Üdvözöljük" felirat?
2015. márc. 6. 18:23
 4/10 A kérdező kommentje:

Sikerült még 1,3MP-el felgyorsítani az ON-olási időt!:):) Mindenkinek ajánlom!

Lépések:

1.,

Lépj be a "Speciális Rendszerbeállítások"-ba.

--> Azon belül az "Indítás és helyreállítás" fülre.

-->Azon belül "Beállítások"

Rendszerek listájának megjelenítése: A kis X-et/pipát vedd ki onnan.

"Ok"-old le, zárd be, ha nem záródik magától.

2.,

Start "Keresés programokban és fájlokban"

-->Oda írd be: msconfig

--> Azon belül: "Rendszerindítás" fülre katt.

Ott amilyen rendszert használunk,pl: Windows 7 alapértelmezett.

Azon belül --> Speciális rendszerbeállítások --> Pipáld ki a processzorok számát, a legördülő listából tedd maxra a számot ahány magos a procid. Ha ez kész, Ok-old le.

Vissza ugrik a kis ablak, ahol a Win7 az alapértelmezett, ott pipád ki azt hogy "Nincs folyamatjelző".

Aztán mindent Ok-olj le,mentsd el.És lépj ki, resizd a géped, tá-dám!! Már is 1-2MP-el hamarább kapcsol be a géped:)

2015. márc. 6. 18:41
 5/10 anonim ***** válasza:
1-2 mp? Hanyatt basszom magam, ezért már pénzt lehetne kérni... Nekem meg jó a hibernálás, aztán kb. hetente újra is indítom.
2015. márc. 6. 20:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Én mindig ki kapcsolom. Hibernálást nem ajánlották. De most hogy meg csináltam a leírtakat, hihetetlen gyorsan kapcsol be a gép:)
2015. márc. 6. 20:15
 7/10 Dj.N4tk0 ***** válasza:

Most komolyan mit akarsz még ennél gyorsabban? :D

Kapcsold be a Rapid módot,azzal talán még nyersz pár mp-et. ;)

2015. márc. 6. 20:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Azért akarok gyorsabbat,mert láttam egy Lenovo gépet ami 4,8MP alatt kapcsolt be.
2015. márc. 7. 09:47
 9/10 Dj.N4tk0 ***** válasza:

Maximum egy SSD meghajtón egy szűz win 8 képes erre.

De az a rendszer olyan is. ;)

2015. márc. 7. 12:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor esélytelen h be kapcsoljon 4,8MP alatt.:D Na hát akkor mindegy, így a mostani bekapcsolási időm marad a 13Másodperc.
2015. márc. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!