Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A MacBook Pro Mid/Late 2007...

Usagi-san616 kérdése:

A MacBook Pro Mid/Late 2007 vagy a MacBook White UniBody 13.3 a jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni laptopvásárlás terén.Szerintetek melyiket kellene választanom(főleg flash,anime studio,photoshop és hasonló programokhoz)?

[link]

[link]

2015. márc. 6. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a pro. De erre nem biztos, hogy ez megfelelő tudású.
2015. márc. 6. 15:35
 2/6 anonim válasza:
A fehér. Én azt megvenném szívesen,de 10 000-FT kéne még.
2015. márc. 6. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Második. Nem a külső alapján kell gépet venni, főleg nem ilyen célra.

Biztosan lány vagy és azért vennéd a fehéret. De elég durván elhasalna az a gép a proval szemben a fenti programoknál. És még sokminden másban is.

2015. márc. 6. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:

A 2007-es MBP lenne erre jobb, de:

- kevés a RAM, 4GByte nem túl sok, főleg Yosemite alatt, bár azt raksz rá, amit akarsz, az enyémen Snow Leo van. Az újabb rendszerek pl. a GPU-t nem kezelik valami jól, több programmal is találkoztam, ami nem működött. Elvileg 6GByte memóriát elkezel, de az ebbe való 4GByte-os modul aranyárban van (20k körül)

- nincs aksija, egy új 40k körül kapható, ha kapható

A fehér meg egyáltalán nem erre való.

Szóval én egyiket sem venném meg, mert mire a Pro-ból rendes gép lesz, sokat fogsz rá költeni. Ja, SSD-t még nem is említettem, ez a gép akkor ér valamit, ha az van benne, azzal nagyságrendileg használhatóbb, éveket fiatalít rajta :-)

Én egy 2011-es MBP-t javaslok. A 13"-ast. Olcsóbb, és ha kell a nagy kijelző, egy 30e-es monitorral megoldod. Hordozni meg jobb a kicsit.

2015. márc. 6. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem itthon kell akkut venni és akkor jóval olcsóbb. Meg nem az apple-től kell memóriát venni és akkor nem 20k-ba kerül. Én is eBayen vettem az enyémbe, kb harmad áron megkaptam.

Bármilyen hihetetlen de ezek a gépek is csak pc-k így bármilyen normális minőségi memória modullal működnek. Szerencsére nem kell hozzá az apple által durván túlárazott vackokat megvenni hozzá.

Egy 13-as MBP-ben meg nincs dedikált videókártya, ami megintcsak nem árthat ha valaki a fenti programokat akarja használni.

Ennyi pénzből nem kap olyan gépet ami a fenti dolgokra megfelel. Ezt már korábban is leírtam.

2015. márc. 6. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
2015. márc. 7. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!