Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom a Laptopot úgy...

Hogyan tudom a Laptopot úgy rákötni a TV-re hogy a TV-ből szóljon a hang?

Figyelt kérdés
Csak a képet tudom átkötni de a hang a Laptopból jönne.Pillanatnyilag nincs most olyan hangfalam amit rá tudok kötni a Laptopra,szóval a hang nagyon tré. Nem jövök rá mivel lehetne átjátszani a hangot TV-re

2015. márc. 5. 19:58
 1/6 Tengor ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen csatlakozók vannak a TV-n és milyenek a laptopon.
2015. márc. 5. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
HDMI kábellel. Vagy azzal a 3 színű vastag régi fajta kábellel ami szerintem nincs a laptopodon.
2015. márc. 5. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:

vagy HDMI,az egyben visz mindent.

vagy VGA+VOX(olyan kábel,aminek mindkét oldala jack dugó):értelem szerűen egyik a laptop fülhallgató kimenetébe,másik a TV VOX bemenetébe.

2015. márc. 6. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
A leírásból én úgy veszem ki, hogy a kép már a tv-n van, megérzésem szerint HDMI kábellel van összekötve a laptoppal. Így keveset segít a HDMI kábellel kösd össze komment. Az alapértelmezett hangeszköz a jack kimenet, nem pedig a HDMI. A tálcán a hangerő ikonra kattints jobb gombbal, Lejátszóeszközök. Itt lennie kell egy HDMI kimenetnek. Ha nincs, az ablakon belül kattints jobb gombbal az üres fehér területre, majd kapcsold be a letiltott és a leválasztott eszközök megjelenítését. Ha még mindig nincs, valószínűleg nincs telepítve a HDMI Audio driver. Ideális esetben ott a HDMI kimenet. Ezt engedélyezd és állítsd be alapértelmezettként.
2015. márc. 7. 03:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen kép az már van,ugyanolyan kék videokábellel kötöttem össze amivel sima PC-t kötök össze a monitorral. De az nem HDMI.
2015. márc. 7. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben tényleg váltani kellene HDMI kábelre. Amúgy meg kell egy 3.5mm-es jack csatlakozós, a másik végén valamilyen, a tv audio bemenetébe beleillő csatlakozóval rendelkező kábel. Ezt pedig a laptop és a tv közé kellene betenni. Milyen tv-d van?
2015. márc. 7. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!