Ujratelepitett Windows eseten hogy nyithatom meg a kepeket (iPhone)?
Figyelt kérdés
Ujratettek a gepemet (windows 7), es az iPhonerol feltett kepeket nem tudom megnyitni. Azt mondta, hogy mindent attet, nem torolte ki, es az ikon is ott van. Lehet, hogy valamilyen kepnezegeto programot kellene letoltenem? Nagyon fontosak nekem azok a kepek. Hogyan tudnam megnyitni? A telefonom is mar tele van, de addig nem merem felrakni (egyaltalan hogy kell?)... (Bocsanat, de abszulot laikus vagyok!)2015. márc. 5. 13:59
1/3 anonim válasza:
iPhone-hoz iTunes kell, nem? Telepítsd fel.
2/3 A kérdező kommentje:
Tehat telepitsek a PCre iTunest es akkor meg tudom nyitni a kepeket. Ez biztos? Es kompatibilis? Ne haragudj, a fiam csinalja ezeket mindig, de nagyon orulok a valszodnak! Koszonom
2015. márc. 5. 15:05
3/3 anonim válasza:
Biztosat nem ígérhetek, mert én magam nem ismerem. De úgy tudom, hogy az Apple saját formátumaihoz és az eszközökkel való kommunikációhoz az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!