Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a problémia? IPhone 4

Bulding kérdése:

Mi lehet a problémia? IPhone 4

Figyelt kérdés

Sziasztok! A következő problémámmal állok elétek.A számítógépem nem érzékeli a telefonomat (iPhone4).

Pontosabban, érzékeli, de még sem működik. Nem érzékeli az iTunes, de a számítógép látja, hogy rá van dugva USB-n keresztül.

Belementem a Vezérlőpultnál az Eszközkezelőbe hát ha ott ki írja a hibát, ki is írta.

[link]

HA TÚL KICSI A MÉRET RÁKATTINTVA NAGY LESZ.

Szóval ez a problémám, és azt szeretném megkérdezni, hogy hogy tudnám ezt orvosolni, és valójában mi a baj?

Számítógépem OP Rendszere: Windows 8.1 PRO

Telefonom: iPhone 4

iOS 7.1.2

2015. jan. 3. 17:17
 1/3 A kérdező kommentje:
2015. jan. 3. 17:19
 2/3 anonim válasza:
Valószínűleg az illesztőprogrammal van baj Próbáld meg eltávolítani az illesztőprogramot és újra bedugni az iPhonet, ha ez se műlködik törölj le minden apple által telepített programot és telepítsd újra.
2015. jan. 4. 10:52
 3/3 A kérdező kommentje:

Már mindent megcsináltam amit leírtál, de így sem működik.

Szerintem a Windows 8.1 hibája.

2015. jan. 4. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!