Melyik tablet a legjobb valasztas most?
Hát ez így nem túl specifikus. Egyáltalán mi a felhasználási kör? Akinek elég e-mailezni, videót nézni, csetelni, böngészni, arra jó az Android alapú is. Komolyabb felhasználásra biztos, hogy csak Windows-osat és Ipad-et néznék. Ha az előbbi a cél, egy 30-35e forintos 8" WayteQ már bőségesen kielégíti az igényeket, de ha komoly felhasználás a cél, 10" Windows 100e forint körül. Szóval az "ár legyen az utolsó szempont" sem túl reális kritérium itt.
Én a magam részéről nem választanék túl extra tabletet, részben azért, mert mindig gépközelben vagyok, másra meg ott a mobilom, így semmi olyat nem végeznék tableten, amiért szükségem lenne egy nagyobb kijelzőre.
Csak is androidos Nexus vagy iPad jöhet szóba, mint legjobb választás, ezekben csalódni nem lehet. Jó cuccok még a windowsos Surfaceek is, de azt még nem ajánlanám.
De ha meg kellene neveznem a legjobbak közt is a legjobbat, akkor a Nexus 9-et választanám, mert az új Android Lollipoppal eszméletlen profi cucc! Gyors, megbízható, szép, stb... A Lollipopban debütált ,,Material Design" eszméletlen letisztult, szép és modern! Minden téren a legjobbat nyújtja szerintem.
Elsosorban a megbizhatosagot keresem. LEgalabb 10 incses tabletet keresek mivel portfolio bemutatora szeretnem hasznalni. Szeretnem ha nem lassulna le egy ev alatt fajdalmasan, illetve ha konnyu lenne hozzaferni a rajta tarolt adatokhoz.
Az iPdabol a 3.generaciost neztem mivel az most egesz emberi aron van mar. MEgeri egy airra ennyi penzt kolteni? Marmint az iOS el a legnagyobb problemam hogy nem lehet SD kartyaval boviteni illetve a csak ugy radugom a gepre es le es feltoltok ra adatokat ugy tudom nem mukodik. Vagy tevedek?
Bar az uj iOS engedi hogy a programok kommunkikaljanak egymassal. LEhet ez a siram a multe.
A Nexusok ugy tudom csak 7 incsesben leteznek. Ezt rosszul tudom? Utannanezek mindjart.
7 incses tabletet nem igazan szeretnek. Eddig egy playbook volt a hu szovettsegesem interjukon de a blackberry fajdalmasan kinyirta ezt a szegeny tabletet, egy felkesz szoftverrel es egy halom kihagyott ziccerrel. Most ott tart hogy vagy formatalom az egeszet vesztve minden adatom amit felhalmoztam rajta harom ev alatt vagy nem tudom a szamitogeppel osszekapcsolni. Ilyen fiaskot nem szeretnek tobbet.
Az iPadtol is ezert tartok mert tudom hogy nagyon zart es ha valami borul akkor keves lehetoseget kapsz ra hogy mas uton ferj a dolgaidhoz.
Nexus 10: 10,1" 16:9-es kijelző, 2012 Októberi modell, megkapta az új Androidot. A Google már nem forgalmazza, és Magyarországon korábban sem volt jelen tudtommal. Használtan biztos jó vétel lehet, de még olyat sem találtam itthon...
Nexus 9: 8,9" 4:3-as kijelző, 2014 Októberi, ezzel debütált az új Android, és ez még jó pár évig biztosan meg is kapja a frissítéseket.
Ma már nem abban a szellemben készítik a gyártók ezeket az eszközöket, ahogy te használnád. Ugyanis az SD kártyák helyett a felhőtárhelyek játszanak nagy szerepet és az ún. stream szolgáltatások. Ezek nélkül nem lehet kényelmesen használnia a szolgáltatásokat, különben muszáj minden tartalmat hosszan másolgatni, őrizgetni el ne vesszen, stb... Tehát ha munkád engedi és meg is tudod fizetni, akkor az állományaidat valamely felhőtárhelyen tárold és biztosíts eszközeidhez internetelérést.
A baj altalaban hogy ha kinn vagy Karakopusztaszenthorcsog mellett, ahol meg gsm halozathoz jutni is kivaltsag es felho alapu tarhelyek nem fociznak.
Bar nemregen szetneztem es talaltam ipadhoz csatlakoztathato kartyaolvasokat :). Szerintem teszek egy probat az ipaddal. A Surface pro 3 is nagyon szimpatikus de ennyi penzt szerintem meg nem adok egy tabletert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!