Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb rajzolós tablet?

Melyik a legjobb rajzolós tablet?

Figyelt kérdés
Photoshop Elements 10-et, CS3-at és CS5-öt szoktam használni, egérrel rajzolok. Így is jó, de tablettel valószínűleg gyorsabban kész lennék (néha napokig vacakolok egy-egy képpel), és szebbek is lennének a vonalak.

2014. jún. 13. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
2014. jún. 13. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:

A legjobb tablet (inkább monitor) digitális művészetre vagy alkotásra a Wacom Cintiq interaktív monitorok. Különböző méretűek, 13 colostól 24 colosig. A legolcsóbb 250 ezer kerül, a legdárgábbak pedig egy milla körül vannak.

A Wacom Intuos táblák úgyszintén profi táblák (ezek nem jelenítenek meg semmit), de olcsóbbak a Cintiq monitoroknál. Ezek is váltózó méretben kaphatóak.

Ennél olcsóbb árkategóriába a Wacom Bamboo táblákat lehet sorolni. Nekem egy ilyenem van (A5-ös méretű, pen & touch) és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Egyébként ha eddig nem jött volna le, Wacom táblákon kívül ebben a témakörben nem érdemes más cégek tábláit választani, bár lehet ezt már hallottad. Elég sokat szívtam Genius és Trust termékekkel.

2014. jún. 13. 20:43
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! akkor Wacomok között keresgélek majd
2014. aug. 8. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!