Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » DVD-re videó írás!?

DVD-re videó írás!?

Figyelt kérdés
Az egész ott kezdődött hogy letöltöttem youtube-ről avi-ban egy videót és kiírtam dvd-re először hang nem volt.oké ugyanezt egy másik író programmal kiírtam akkor az egész videót nem érzékelte.... már 10 dvd-t elb**tam és nem jó vagy hang nincs vagy kép vagy csak 4 percet ír ki (valami démoni videó! :O :D) megpróbáltam mindenféle programmal ashampoo,nero... az összessel már másik formátumban is próbáltam kiírni! De nem jó és a tököm már tele van vele hogy egy videót nem tudok kiírni!? :D :D Mit csinálok rosszul?

2015. márc. 2. 21:49
 1/2 coopper ***** válasza:

Szia.

Két módszer van (illetve három) szerintem :

1. Ha a DVD lejátszó tudja a DIVX-es lejátszást és a letöltött video is DIVx-es akkor sima adat DVD-ként kiirod és kész.

(Gondolom ezt próbáltad, ha gond van akkor valószinű a video nem megfelelő formátumú próbáld valamivel átkonvertáltatni pl.: AVIDEMUX).

2. Nero vision expressel tegyél egy próbát : [link]

3. Convertxtodvd progival átalakitod DVD-videová a videódat (a program fizetős) : [link]

A 2. és 3.-as pontban a kiirásd DVD-videoként kell eszközölni : [link]

Sok sikert.

üdv.

2015. márc. 3. 07:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. márc. 3. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!