Miért nem játtsza le a DVD lejátszó a filmet? Lehetséges, hogy a film kiírásakor választottam rossz opciót? (Bővebben a kérdés alatt)
Kiírtam egy filmet a CDBurner XP programmal iso formátumban. Mikor végzett nem írt semmi problémát, sikeres volt.
De mikor betettem a DVD lejátszóba egyszerűen csak annyit ír ki, hogy No Disc, tehát nem is érzékeli.
Na most lehet, hogy az a gond, hogy a CDBurner XP programban a lemez írásakor rossz opciót választottam?
Itt egy kép:
Én az "ISO képfájl írása" lehetőséget választottam, lehet, hogy nem azt kellett volna, hanem az elsőt?
Hát ha a gépeden a tartalom ISO-ban volt máskép nehéz kiírni. Persze lehet olyat, hogy beteszed virtuális meghajtóba és kimásolod ami rajta volt ...
De. ISO-ban általában DVD videó szokott lenni, tehát ott nem lenne értelme. Viszont nem ártana megnézni virtuális meghajtóban, hogy tényleg DVD film volt e? Csak mert lehet csinálni ISO-t bármivel, és mondjuk ha olyan anyag van rajta amit nem visz a DVD lejátszó, akkor át kell konvertálni kiírás előtt.
Hát csak annyit mutat, hogy ISO...azt nem tudom, hogy lehet megnézni, hogy maga az ISO fájl "miből van"
Egyébként nCore- ról szedtem le DVDR -ként, Eredeti release -ban.
Az ISO fájlhoz még főmenü is van.
Gagyi/selejt lemez lehetett. (Vagy a lejátszó az...)
A gép látja/olvassa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!