Tudnátok segíteni ezzel a tápegységgel?
Figyelt kérdés
Sziasztok, gépújítás, alkalmából kellene vennem egy erősebb 800W-os tápot ki is szemeltem 2-t. egy nagyon olcsó: [link] ill. egy drágább: [link] Mit gondoltok az olcsóbb megérné? Vagy inkább ne kezdjek ilyenekkel? A második az jó lenne ha az első nem lenne túl biztató. Kérlek segítsetek!
Köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 28. 16:00
1/6 anonim válasza:
Az első tápegységet nem szabad megvenni mert hulladék a másodikat nem ismerem de szerintem az is kb ezen a szinten van. Tápegységen nem szabad spórolni mindenképp valami minőséget vegyél. fsp,zalman,Chieftec,Enermax,Seasonic,Corsair.
Én személy szerint fsp-t venék.
2/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Ha ténleg 800W ra szükséged van vagy lesz az nem lesz olcsó ugy kb. 25-30ezertöl kezdődnek a használhatók a fentiek>>>
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Azt tudják elátni amit egy átlagos 400/450 es de emelet nagyesélyel tönkre is tehetik gépet igy teljesen értelmetlen ilyet veni (approx ugyanugy huladek kategoria)
4/6 Közveszélyes Kontár válasza:
prohardver.hu - "Melyik tápegységet vegyem?" - nagy topik táppal kapcsolatban mindenről
5/6 A kérdező kommentje:
2015. márc. 2. 16:13
6/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Mindkettőt veheted én talán Chieftec -et venném illetve még nézelődnék TT SP-850M, EVGA S.N. 850, XFX 850M hátha megtetszik valamelyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!