Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért recseg a hang Debian 7-en?

Miért recseg a hang Debian 7-en?

Figyelt kérdés
Bármilyen zenét, youtube-t, rendszerhangot lejátszok recseg. Ugyanezen a gépen, Win 7 alatt nincs ilyen probléma.

2015. febr. 27. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Pulse audio telepítve van ?
2015. febr. 28. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
2015. febr. 28. 07:06
 3/5 Z0lcsi ***** válasza:

Nekem is ugyanez a gondom. A rendszerbeállításokon belül a multimédiában, az összes eszközt állítsd át belső hangforrásra. A rendszerhangokat meg kikapcsoltam, mert még így is recsegtek olykor-olykor. Zenét audacious nevű zenelejátszóval nyitok meg, úgy nem recseg. Viszont ha vlc-vel akarok videót lejátszani ugyanúgy recsegve indul, és határozatlan időn belül javul meg úgymond.

Ami probléma, hogy mindig visszaállítódik magától a másik driverre, így igazából véglegesen nem tudtma megszüntetni a recsegést. Kicsit meg is utáltam a debiant - több gondom is van vele.

2015. febr. 28. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:
igen fenn van az ALSA
2015. márc. 1. 01:57
 5/5 Z0lcsi ***** válasza:
én frissítettem a rendszert jessie-re, és így nem recseg semmi
2015. márc. 2. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!