HÁLÓZAT! E-MAILEK! Részletek a leírásban. Hogy tudok saját mailhálózatot kiépíteni belsőszerverről, ami külsőre csatlakozik?
Sziasztok!
Lenne egy kemény kérdésem, még csak azt sem tudom, hogy gúglizzak rá. A következő a helyzet. Egy hálózaton régen POP3 levelezés volt, a rendszergazda nem boldogult az IMAP-al. Pár hónapja átállítottam mindent IMAP-ra, de szeretnénk folyamatosan archiválni, archiválás nélkül. :D Nem egyszerű mi? Na, a következőt találtam ki: a szerverként használt gépre akarok egy Outlookot, ami POP3-on lehúz mindent, és szépen vinyóról eléri az összes régi levelezést is, PLUSZ, IMAP szerűen arra az Outlookra valahogy rá kéne syncelni a többi gépet egy random levelezőrendszerrel, ami erre képes. Csakhogy ötletem sincs, hogy ezt hogy tudnám megvalósítani! :D PLS HELP! :D
Tehát ha jól értem, akkor van valami, ami nem működik jól, de ahelyett, hogy ennek javításába (szolgáltató váltás) ölnéd az időt keresel valamilyen tákolós megoldást. Ez is egy személet...
Én keresnék egy olyan levelezőszervert, ami képes POP3-mal letölteni a leveleket a te szolgáltatódról. A ti levelezőprogramjaitok ehhez a szerverhez csatlakozhatnak amivel jól esik.
Ha nem probléma, akkor a Google gmail szolgáltatása erre alkalmas, bár céges levelezésnél nem biztos, hogy célszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!