Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan oldalt linkelni...

Tudnátok olyan oldalt linkelni ahonnan beszerrzhető a lenovo recovery partition-on lévő minden fájl a windows 8 Z580 modellhez, vagy feltölteni a saját gépeteken (z580-as gép legyen) lévőt valahová?

Figyelt kérdés
A gyári helyreállító partíción lévő összes adatot szeretném elkérni valakinek a gépéről vagy egy olyan oldalról ahonnan letölthető, mivel fizikailag kézzel fogható telepítő lemez nélkül vásároltam gépemet előre telepített, (driverekkel is) optinslizált operációs rendszerrel. Az a gond hogy még régebben (tudom hogy hülyeség volt de már késő megbánni) töröltem a helyreállító partícióról az összes lehetséges adatot, azomban nem formáztam le és nem.is nyúltam semmi máshoz tehát ha visszatölteném rá az adatokat akkor működnie kellene. Szóval ha valaki tudna benne segíteni hogy pontosan a windows 8 (standard edition) 64bit lenovo Z580 típushoz készült ,,recovery partition" összes adatához hozzá jussak valahonnan ismét, kérem segítsen. a rendszerem ugyan nem indul de meg tudom.oldani a fájlok átmásolását. (pont ezért kellene mert nem indul a rendszerem viszont szeretném vissza telepiteni teljesen frissen az eredeti levovo álltal optimslizált és ,,driverekkel felvértezett" rendszerét ami vásárlásnál gyárilag telepítve volt rá.) Minden segítséget előre is köszönök és szívesen fogadok! (persze huglizhatnék is csak hogy a maradék működőképes ezközöm erre egy olyan gép ami magát a keresőt hozza be 5 perc alatt (tulzás nélkül) de a letöltést megoldom vele)

#Lenovo Recovery Partition #Lenovo Z580 recovery #Lenovo helyreállító partíció #Z580 repair windows 8 #lenovo reinstall windows 8
2015. febr. 20. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyet tehetsz: felkeresed a Lenovo szervízt, ha garanciás, akkor fizetned sem kell érte. Bár ami azt illeti, ha te cseszted el?
2015. febr. 22. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
2015. febr. 22. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Levono Solution Center működik?
2015. febr. 22. 13:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen. a Solution Center mukodik (ha ez az mikor megnyomom a kis gombot amibol nyilik egy 4 reszes felulet (bios, one key recovery, boot managger, meg meg valami (talan normal startup)) de maga a recovery funkcio kivalasztasa nem hoz fel semmilyen alkalmazast, ablakot, semmit, merthogy letoroltem a visszaallito lemez tartalmat, de nem formaztam, nem mereteztem at es semmi egyeb tehwt ha ugyan azokhoz a fajlokhoz hozza jutnek akkor a recoveryvel megoldhatnam a gondot mert valoszinu elindulna (tehat a recovery-s mappa "viszonyait" nem piszkaltam igy a gyarilag rajta tarolt adatok visszamasolasaval mukodhetne, ezeket a gyari fajlokat is szeretnem elkerni ami a visszaallito particion kellene hogy legyen).

mindenkinek koszonom az eddigi infokat!

ui:. epp most masolom egy kulso merevlemezre a teljes C meghajto tartalmat.

2015. febr. 24. 17:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat de sajnos nem mentem vele semmire, teljesen letöröltem a meghajtóját és tisztán leformáztam, majd rátelepítettem egy új windows rendszert, jelenleg is erről a gépről írok, de az eredeti rendszer jogát elvesztettem és a gyári helyreállító alkalmazások is kárba vesztek, nem baj, a gép azót is kiválóan működik.
2016. ápr. 11. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!