Tudnátok olyan oldalt linkelni ahonnan beszerrzhető a lenovo recovery partition-on lévő minden fájl a windows 8 Z580 modellhez, vagy feltölteni a saját gépeteken (z580-as gép legyen) lévőt valahová?
Igen. a Solution Center mukodik (ha ez az mikor megnyomom a kis gombot amibol nyilik egy 4 reszes felulet (bios, one key recovery, boot managger, meg meg valami (talan normal startup)) de maga a recovery funkcio kivalasztasa nem hoz fel semmilyen alkalmazast, ablakot, semmit, merthogy letoroltem a visszaallito lemez tartalmat, de nem formaztam, nem mereteztem at es semmi egyeb tehwt ha ugyan azokhoz a fajlokhoz hozza jutnek akkor a recoveryvel megoldhatnam a gondot mert valoszinu elindulna (tehat a recovery-s mappa "viszonyait" nem piszkaltam igy a gyarilag rajta tarolt adatok visszamasolasaval mukodhetne, ezeket a gyari fajlokat is szeretnem elkerni ami a visszaallito particion kellene hogy legyen).
mindenkinek koszonom az eddigi infokat!
ui:. epp most masolom egy kulso merevlemezre a teljes C meghajto tartalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!