Bloggeren márc.23-tól bizonyos szexuális jellegű tartalmak nem tehetők közzé a Bloggeren. A szöveg számít?
Figyelt kérdés
Ma felmentem a bloggerre, és szinte kiszúrta a szemem ez a kis figyelmeztetés. Elolvastam a további információkat, de az meg angolul van, és én nem bízom magamban, mert nem olyan jó az angolom... Én úgy értettem, hogy a képek és videók nem lesznek megengedettek, szóval a biztonság kedvéért -hátha valaki jobb angolból vagy valami- meg tud nyugtatni, hogy attól még nem kerül törlésre egy olyan történetem sem, amiben vagy 1-2 felnőtt tartalmú rész...?2015. febr. 25. 19:59
1/3 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy ha ilyen tartalom van benne, akor a blog nem kerül törlésre, csupán privát lesz és más nem foja tudni elolvasni. Az igazat megvallva nem olvastam végig, mivel én nem ilyen témában írok, de azért remélem segítettem valamennyit.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! :) Nos remélem, hogy nem lesz privát, mert én is úgy találok a jó blogokra, hogy rákeresek a googleba, és ha mondjuk csak jelszó is lenne egyhez (mint tumblin), akkor már nem olvashatnám. Nem akarom, hogy a lehetséges olvasóim elkerüljenek egy ilyen új szabály miatt... Hát majd meglátom mi lesz. Még egyszer köszi! :)
2015. febr. 25. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!