Van rá esély hogy megtalálom a gépemen?
Tegnap néztem a youtube-on egy videót amit le akartam szedni, de csak elraktam hogy majd ma. Mára törlődött, mert a feltöltő megszüntette a youtube accountját. Esetleg megtalálhatom valami temporary mappában, vagy ilyesmi? Lehet hogy most nagy hülyeséget kérdeztem, mert nem értek a számítógéphez, de annyira el vagyok keseredve és olyan mérges vagyok magamra hogy nem szedtem le azonnal...
Hátha valaki nálam sokkal okosabb tud mondani valami csodamegoldást.
Chrome gyorsítótár listázó program:
vagy
a Chrome címsorba írd: "about:cache" és elérhető a lista.
Végső esetben kézzel is keresgélhetsz:
C:\Users\FELHASZNÁLÓNÉV\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Media Cache\
vagy esetleg
C:\Users\FELHASZNÁLÓNÉV\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\
mappában vannak a letöltött anyagok. (sajnos átnevezve és darabolva, de TotalCommander programmal tudod méret és dátum szerint is rendezni a listát, ami gyorsíthatja a keresést)
Szerintem még itt is van rá esély:
c:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\ ezenkívül még kellene lennie legalább 3 könyvtárnak de persze csak ha be van kapcsolva a rejtett fájlok megjelenítése opció a Mappa Beállításánál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!