MTA VS SAMP?
Figyelt kérdés
Ti meiket szeretitek jobban?:) MTA San Andreas-t vagy a SA:MP?2015. febr. 22. 20:29
1/5 anonim válasza:
Én az mta szervereket részesítem előnyben, szerintem azon több a jó szerver.Mondjuk a mta szerókhoz vaskosabb gép is kell.Mta szerverek közül ha rp-ni szeretnél akkor a see mta-t ajánlom.
2/5 A kérdező kommentje:
Èn is MTA sanandreas-t hasznàlok,szerintem is jobb.Rp szpontjàból a Bone County RPG ajànlom
2015. febr. 22. 21:46
3/5 anonim válasza:
Voltam már fenn azon a szerón.Nem rossz csak kevés a player az meg egy rp szerón a legfontosabb,hogy minnél többen legyünk.
4/5 anonim válasza:
Amikor én kezdetem még 5-6 éve a samp volt elterjedtebb. Viszont az MTA-ban több a lehetőség és jobb is szóval MTA. Azok a régi szép idők.. :D
5/5 anonim válasza:
Én a SAMPot részesitem előnyben. Még azzal a béna Vodafone mobilnetttel is megy ami nekem van :). Ha bármikor SAMPon járnál akkor ajánlom a ha funozni akarsz, akkor Xenon Fun Szerver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!