Wink Elite 7.85 táblagép?
Figyelt kérdés
Wink Elite 7.85 táblagép, Cortex A7 Quad-Core ...Van valakinek? mi a véleményed róla?2015. febr. 21. 20:06
1/1 skylineone044 válasza:
Én nekem tetszik, működik ahogy az elvárható. Bár a képernyő alján az érintő panel el van válva a mérettől, de ettől még működik, egy 20 cm-ről nem is látszik. Rendszer frissítés nem érkezett hozzászólás úgyhogy egy Android 4.4.2 KitKat fut rajta. Játékokat viszonylag jól viszi, pl. Asphalt 8 médium grafikai beállítások tökéletesen fut. A rákot jól kezeli a rendszer, és viszonylag gyors. Én ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!