Hol találom az Asus MemoPad ME176C táblagép GPS-ét? Úgy értettem internetcsatlakozást nem ígényel.
Köszönöm!
Sajnos Romániában vettem az eMAG-tól, s itt nem szokás kézikönyvet is adni, szerintem még le sincs fordítva románra. Ugyan megtaláltam a neten az általad linkelt kézikönyv angol verzióját, de ezekben sincs semmi a GPS funkcióról. A gyors-beállításoknál megjelenik egy GPS gomb, de ez csak fel-, illetve leveszi emezt az említett listáról.
„Utána meg kell egy GPS alkalmazás ami használja. A gyári GPS teszt ír valamit?” – írod – sajnos ezt nem nagyon értem (nyugdíjas autodidakta kontár volnék ez irányban :)). Megtaláltam a Google play-on a „GPS Navigation BE-ON-ROAD” alkalmazást, ezt kell telepítenem a táblagépre PC-n keresztül?
Még-egyszer köszönöm.
Megvan!
Az táblagép menüjében levő Play áruházon keresztül is választható/letölthető GPS alkalmazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!