Mi baja lehet a telefonomnak?
Az a problémám, hogy pár napja a telefonommal gond van. Konkrétan az, hogy ha van egy szöveg/mondat, akkor össze-vissza keveri a szavakat, rossz a sorrend. Ezt igazából csak a neten csinálja. Nem tudom elolvasni az e-mailjeimet, mert több levelet kever össze, ha valamilyen oldalra felmegyek, akkor is ezt csinálja, még a címszavakkal is, pedig az nem is mondat. Csak akkor nincs baj, ha én pötyögök, úgy hagyja meg egyedül a sorrendet. Próbáltam már azt, hogy kikapcsolom, aztán vissza, csak a következő használatkor volt jó, miután egy időre letettem, újra összekutyulta a dolgokat.
Szerintetek mi lehet a baj?
Előre is köszönöm.
hali
töröld a böngésző adatait ha ez sem működik töltsd le a mobil labor nevű alkalmazást.
Öhm...nem tudom elolvasni.
De azt elfelejtettem, hogy Samsung Galaxy Pocket Neo
Most el tudtam olvasni!
Jó, megpróbálom!
Megoldottam!
Kiderült, hogy az Opera Minivel volt gond, mivel azt a böngészőt használom. Kipróbáltam a sima Internet alkalmazást, ami alapból fenn van a telefonon. Most minden működik!
A válaszokat pedig köszönöm! Letöltöttem a mobiLabort, biztos hasznát fogom még venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!