Milgyen slow motion kamerár vegyek?
Figyelt kérdés
Valami olyasmit keresek, ami viszomylag jó (min 800p szélesség) minõségben tud legalább 1000 fps-sel videót rögziteni. Nézegettem a neten, de csak két kategóriát találtam: az abszolút gagyi kinai vackok, amik 64x64 pixellel vesznek 1000 fpst, illetve a profi cuccok, de azok 100k $-nál kezdõdnek. Az ára nem ártana, ha 100k ft körül lenne, mivel.sokkal többet nem áldoznék rá.
Ilrletve, ha valaki tudja, hogy hol lehet a Phantom v v-series kamerák áráról tájékozódni, azt is megköszönné, ugyani rengeteg leirást találtam a neten, de az árát csak flex4k-nak találtam meg.
Elõre is köszönök minden választ!
2015. febr. 21. 15:39
1/2 A kérdező kommentje:
Bocs. 1 mill forintot akartam irni, csak valamiért nem az lett. :D
2015. febr. 21. 16:42
2/2 anonim válasza:
Casio Exilim kamerák már képesek több száz fps rögzítésére, nyilván alacsonyabb minőségben (240fps 640x480).viszont amit magasabb minőségben rögzít, olyan nem találsz többszázezer forint alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!