Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A mostani Windows 7 mellé...

A mostani Windows 7 mellé felszeretném rakni a Kali Linuxot de installálásnál nem látja a partíciókat mit tegyek?

Figyelt kérdés

2015. febr. 20. 14:46
1 2 3
 11/21 Z0lcsi ***** válasza:

Csodálatos gondolat a Linuxal való ismerkedés, de a Kali az nem kifejezetten olyan disztribúció, amely egy asztali gépre, vagy laptopra való, mint általános operációs rendszer. Ahogy az előttem hozzászóló is mondta - nagyon helyesen -, először próbálj ki egy egyszerűbb disztribúciót, mint az ubuntu, vagy mint, aztán lehet továbblépni, mondjuk a debian irányába, vagy ami tetszik.

Ha érdekel írtam egy Linuxal való ismerkedést segítő bejegyzést:

[link]

2015. febr. 21. 20:17
 12/21 A kérdező kommentje:
Ettől még nem látja a partíciót... a Linux Mint pedig nem indul kidob egy képet eltűnik aztán vár vár és semmi nem történik.
2015. febr. 21. 22:15
 13/21 Tengor ***** válasza:
A Linux mint melyik verzióját próbálod és milyen gépen?
2015. febr. 22. 18:21
 14/21 A kérdező kommentje:
Már feltettem, újratettem a Windowst rögtön fel rá a drivereket, nem látta, újra a tettem megint, most driverek nélkül próbáltam így már látta,szóval sikerült végül is.Viszont ez vagy a driverek hibája volt vagy a Windows hibásan hozta létre a(z) MBR-t vagy megsérült esetleg az "Iobit Driver Booster" nevű progitól amivel frissíteni szoktam a drivereimet.
2015. febr. 23. 08:58
 15/21 Tengor ***** válasza:

Most ez komoly?

Kali linuxot akarsz feltenni, és közben meg ilyen driver varázslókkal bohóckodsz? Ne már!

2015. febr. 23. 09:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod a hiba okát akkor inkább ne írj és ne a semmit sem érő tanácsaidat írjad ha pedig nem tudod ellehet menni.
2015. febr. 24. 11:55
 17/21 Tengor ***** válasza:
Írtam már a tanácsot: próbálj egyszerűbb oprendszert! Ez csak egy kirohanás volt, amin remélhetőleg elgondolkozol, mert aki nem tud egy drivert feltelepíteni, az ne akarja a "biztonságot tesztelni"!
2015. febr. 24. 12:35
 18/21 A kérdező kommentje:
Vannak E-bookjaim,tudod amit nem próbálsz meg azt sosem fogod tudni és léteznek határozott emberek is.
2015. febr. 24. 13:32
 19/21 A kérdező kommentje:
A notebookon egyebként alapvetőleg Windows 8 volt és tettem 7 re és nem minden driver van meg hozzá...
2015. febr. 24. 13:33
 20/21 Tengor ***** válasza:

A megpróbálos dologgal bizonyos szempontból igazad van, viszont az is igaz, hogy amíg az alapok nincsenek meg, addig kár is próbálkozni. Ha valamit sikerült is tutorial alapján megcsinálni, az csak azt jelenti, hogy jól tudsz egy műveletet végrehajtani. De mint megmutatkozott, az már feladta a leckét, hogy a particionálás problémájára rájöjj, mert arról nem írt a tutorial.

Notebook: és? VEN és DEV azonosítók alapján mindenféle varázslás nélkül össze lehet keresni a drivereket. Ha nem, akkor a driver kereső sem fogja megcsinálni v. ha megcsinálja, akkor nem megfelelőeket pakol fel. Biztos valahol erre is van e-book, talán azzal kezd!

2015. febr. 24. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!