Chrome szinkronizálása?
Sziasztok!
Van egy céges androidos telefonom amin Chrome böngészőt használok.
A minap gondoltam egyet, és létrehoztam egy "google fiókot" mobilon, egy meglévő e-mail címemmel. Ugye van a "fő" fiók (amit a vásárláskor létrehoztak) és amit nemrégiben létrehoztam.
Munkahelyemen nem szerettem volna a "fő fiókomba" bejelentkezni (személyes levelezés stb..) ezért a "másod" fiókot fogtam be erre a célra..Egy ideig jól működött, a mobilos előzményeim meg tudtam tekinteni, de ma már azt írta, hogy Mai napra nincs megjelenítendő előzmény, holott pedig kéne, hogy legyen!!
A problémám az, hogy mobilon a "Google fiókok" szekciónál a "fő fióknál" a szinkronizációs beállításoknál ott van, hogy "Chrome szinkronizálása", viszont a "másod" fióknál ilyen menüpont nincs.
Tudnátok segíteni? Elég fontos lenne!
Update:
Van amikor megjeleníti a weblapokat -de akkor sem mindet- viszont a mai nap is rengeteg oldalt látogattam mobilon, de egyiket sem jegyezte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!