Szerintetek, mi lehet a problémája a nyomtatónak?
Figyelt kérdés
A tintasugaras nyomtatóm elromlott, körülnéztem interneten és találtam egy Samsung CLX-3160FN nyomtatós használtan, annyit írnak, hogy néha csíkosan nyomtat... de ha lefuttatják a tisztítót stb. akkor megjavul.
Ebbe a nyomtatóba a toner mondhatni elég olcsó (utángyártott) ezért is nagyon érdekesnek találom a gépet, mert azért elég sokat nyomtatok...
Viszont nem tudom, hogy érdemes lenne-e megvenni, hogy ez a csíkozás mekkora probléma lehet valójában, és hogy meglehet-e javítani?!
2015. febr. 17. 08:14
1/5 anonim válasza:
Ez minden tintás nyomtatót érint. A fúvókákba beleszárad a tinta, és eltömődnek. Ha csak részben, akkor nyomtat csíkosan. Ha pedig teljesen, akkor nem is nyomtat.
2/5 A kérdező kommentje:
toner-t használ ez a típus
2015. febr. 17. 08:37
3/5 anonim válasza:
Akkor miért írod, hogy tintasugaras?
4/5 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy a tintasugaras nyomtatóm elromlott, és körülnéztem a neten és találtam egy használt nyomtatót ami érdekes lehet számomra aminek még a típusát is leírtam, és hogy "Ebbe a nyomtatóba a toner mondhatni elég olcsó..." Stb...
2015. febr. 17. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!