Miért dob ki a játek?
Figyelt kérdés
Decemberbe kaptam egy asztali számítógépet, amin windows 8.1 fut. Megvettem a battlefield 4-et és a cs:go-t és mind a kettő folyton kidob. A cs:go ba egy meccset sem tudok lejátszani, a battlefield 4-be meg ha multizok akkor dob ki 10 percenként, még úgy is ha mindkettő játékba minden grafikát a legkisebbre veszek, pedig a gépem megfelel az ajánlott gépigénynek. Mit tegyek, hogy ne csinálja ezt?
Előre is köszönöm a válaszokat. :-)
2015. febr. 14. 07:49
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a neted szórakozik? Mit értesz az alatt, hogy kidob? A program áll le, vagy csak a meccs szakad meg?
2/6 A kérdező kommentje:
A játék áll le. Az internetem az jó, mert más játékokat birok játszani. Azt szokta kiírni, hogy ,,A battlefield4.exe leállt" vagy a cs:go.exe leállt.
2015. febr. 14. 09:05
3/6 anonim válasza:
Akkor ennek nyoma kell, hogy legyen az eseménynaplóban a leállás okával együtt.
4/6 A kérdező kommentje:
és hol találom windows 8.1-ben az eseménynaplót?
2015. febr. 16. 14:55
5/6 anonim válasza:
Ugyanott, mint minden mást. Win+Q, majd elkezded begépelni a nevét.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi megtaláltam csak azt nem tudom, hogy melyik az a hiba
2015. febr. 16. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!