Miért ilyen lassú a gépem?
Figyelt kérdés
A gépem adatai:
AMD A8 6700k proci
2X4 GB 2100 mhz RAM
Ashrock fm2 a75 pro4+ alaplap
Chieftech GPS-500a8 táp
Azon már nem is csodálkozom, hogy egy apu-n nem mennek rendesen játékok, de lassúnak azért nem kéne lennie. 5-10 perc mire feláll a gép, és egy kerek 30 másodperc, mire behoz egy oldalt az internet. Förtelmes. Tudom, hogy rosszak az APU-k, de átlag használatra jónak kéne, hogy legyenek.
2015. febr. 9. 15:39
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és pl a gyakori kérdéseket, be se hozza, csak a felét az oldalnak a másik felét egy óra alatt jó ha betölti. De más oldalaknál is.
2015. febr. 9. 15:41
2/8 anonim válasza:
Vírusírtás, gépformázás nem férne rá?
3/8 Közveszélyes Kontár válasza:
rosszak? Ha hibás dvga s rendszer is rossz...
HDD és alaplap (beàlítás)hiba lehet leginkáb
HDD Sentinel mit ir?
BIOS Reset et probaltad?
4/8 anonim válasza:
Én szó nélkül formázmám. Nem fut valami a háttérben? Esetleg nincs melegedés?
5/8 Közveszélyes Kontár válasza:
#2 #4 +1
Természetesen lehet szoftveres hiba is (virus stb)
Minden particiót törölj ami kel mentsd ki, és ne buheralt wint telepits
6/8 A kérdező kommentje:
Vírusírtót futtattam, le is ment 5 perc alatt, mert alig van rajta valami. Én az alaplap net csatlakozójára tippelek, mert legfőképpen a net lassú. De a szervízben minden mást teszteltek, mert lefagyogatott is de az már meg van oldva.
2015. febr. 9. 19:47
7/8 anonim válasza:
Nézd meg egy Ubuntu Live CD-vel milyen a hálózati sebesség. Ez nem tart semeddig, és a hibák egy részét kizárhatod vele.
8/8 A kérdező kommentje:
A feltöltés 45,8 mbps. A letöltés azasszem 18,7 de nem biztis najd megnézem
2015. febr. 10. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!