Az notebook pocsékul bírja a játékokat, mitől lehet?
Toshiba Satellite L50-B-16C
Egy hete sincs hogy megvettem, előző laptopom ehhez képest nulla volt, mégis COD Modern Warfare 2 ment raja 40-50 fps-sel, ezen pedig minden játék 16 fps-sel megy. COD, Chivalry Medieval Warfare, Nether... játék gépigényétől függetlenül 16 fps. Gépész ismerősöm szerint a notebook az integrált Intel HD videókártyát használja, és erről nem lehet átváltani elvileg, de akkor miért lenne benne az AMD... Driverek megfelelően vannak telepítve, BIOS-ban nem lehet mit állítani ami segítene. Intel és AMD grafikus tulajdonságokat is megszabtam, hogy minél jobb teljesítményre legyen képes, de ez még így is silány. Mi lehet a gond, mivel próbálkozhatok még?
OP. rendszer: Windows 8.1
"a laptopot csak netre,emailre,szövegszerkesztésre,filmnézésre,társasági oldalak látogatására és esetleg kisebb letöltögetésre használd, mert erre lett kitalálva!"
Nem!
A laptop arra lett kitalálva, hogy legyen hordozható, kompakt számítógép.
Bármit lehet rajta futtatni amihez elegendő a teljesítménye és az messze túlmutat a netezésen, fészbúkon és filmnézésen.
Képzeljétek el, lehet vele pl. DOLGOZNI! Alkalmas munkaeszköznek is (bizonyos körülmények között).
Ugyanakkor a fentiek miatt sokmindenre nem való. Játékra sem.
Bocsánat ötöske,a munkaeszközt kihagytam.De a lényegen ez nem változtat.Játékra nem való.Ennyi.Ezt nem kell túlragozni.
ui: "Szeretem" az olyan embereket,akik elvesznek a részletekben és megmagyarázzák a semmit.
Kedves kis norbeszka!
A lényeg a részletekben van.
Mindig! :-)
Másrészt pedig attól hogy neked hasonló a véleményed mint nekem engedtessék meg hogy megfogalmazzam!
(Egyébként sem tehetsz ellene semmit, de én többnyire igyekszem az udvariasság korlátain belül maradni)
Kedves kis szirtyke!
:) :) :)
:D :D :D
A kártya 128 bites...
Amúgy nem azt mondom hogy mért nem visz mindent tökéletesen... azt mondom hogy az előző LAPTOP-nál is rosszabbul visz néhány játékot. Az is laptop, az se játékra van kitalálva, mégis néhány dolgot erősebben visz. Egyébként a legtöbb játéknál a felbontás 1920x1080-ról 1366x768-ra levétele megoldta a gondot, de így is van játék ami jobban is tudna menni. Nem érdekel, hogy így Toshiba, meg úgy, a cuccok amik benne vannak azok számítanak.
Az lehetséges hogy a windows 8.1-el van baj? 64 bites, szóval ennek kéne a legjobbnak lenni játékokhoz, de haverom azt mondta hogy neki a windows 8.1 ritka béna volt, és minden játék vagy 40 fps-sel kevesebbel ment rajta mint sima win 8-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!