Miért telik a C meghajtóm?
Figyelt kérdés
Letöltöttem már egy CCleaner nevű programot, futtattam párszor. 1-2 gigát tisztít mindig. De utána rögtön megtelik a meghajtóm. Tegnapról mára 5 gigával lett kevesebb szabad helyem a C-n. Nem telepítettem semmit se.
A gépem állítólag védett.
2015. febr. 8. 20:21
1/3 anonim válasza:
lehet valami "logol", és az nyomja meg rendesen
2/3 A kérdező kommentje:
Időközben letöltöttem 2 epizódot egy sorozatból, a D meghajtóra. A két epizód összesen 250 MB. Erre a C-ből eltűnt 1,5 GB-nyi hely..
2015. febr. 8. 20:41
3/3 Makker bolha válasza:
A windows ujratelepitésével kezdeném én de ha van valami programod ami felesleges dobd ki vagy nézz utána hogy nem e csinál valami programod "ideiglenes adatokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!