Muszáj leformázni ezt a sok adatot a winchesterről?
1 darab 1terrabájtos winyóm van, rajta a win 8.1 (32bit) és még 300gigabájtnyi játék/film/zene
lehetséges hogy felrakjak egy másik operációs rendszert (windows xp vagy 7) anélkül hogy a teljes winchestert leformázzam? például ha windows 7-re akarok váltani, muszáj ezt a 300gigányi adatot letörölnöm a winchesterről?
sajnos ebbe a helyzetbe kényszerültem mert ez a windows 8.1 egyszerűen undorító.. a napom nagy része a kompabilitás bajainak megoldásából áll, illetve ez az exe nem működik az az exe nem működik, miközben a programnak semmi baja nincsen, ami 3óra kínlódás után kiderül.
laggolnak a játékok (ezen most az internetet értem) amikor gyors a netem, a játék mindig úgy indul hogy lekell tennem az asztalra mert a kurzor úgy érzékeli mintha az asztalon lenne (ezért alttab nonstop), a játékban a gamma beállítás nem működik és még sorolhatnám.
világéletemben xp-s voltam de tanácsolták hogy rakjam fel a windows 8-at, én ezt megelégeltem..
windows 7-tel mi a szitu? megéri feltenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!