Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Muszáj leformázni ezt a sok...

Muszáj leformázni ezt a sok adatot a winchesterről?

Figyelt kérdés

1 darab 1terrabájtos winyóm van, rajta a win 8.1 (32bit) és még 300gigabájtnyi játék/film/zene

lehetséges hogy felrakjak egy másik operációs rendszert (windows xp vagy 7) anélkül hogy a teljes winchestert leformázzam? például ha windows 7-re akarok váltani, muszáj ezt a 300gigányi adatot letörölnöm a winchesterről?

sajnos ebbe a helyzetbe kényszerültem mert ez a windows 8.1 egyszerűen undorító.. a napom nagy része a kompabilitás bajainak megoldásából áll, illetve ez az exe nem működik az az exe nem működik, miközben a programnak semmi baja nincsen, ami 3óra kínlódás után kiderül.

laggolnak a játékok (ezen most az internetet értem) amikor gyors a netem, a játék mindig úgy indul hogy lekell tennem az asztalra mert a kurzor úgy érzékeli mintha az asztalon lenne (ezért alttab nonstop), a játékban a gamma beállítás nem működik és még sorolhatnám.

világéletemben xp-s voltam de tanácsolták hogy rakjam fel a windows 8-at, én ezt megelégeltem..

windows 7-tel mi a szitu? megéri feltenni?

2015. febr. 5. 03:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem sértettél meg vele, csak van szakmai illetve személyes téma. A személyes témához való a privát üzenet, vagy olyan szakmaihoz, amit másnak nem kellene látnia. Pl. egy hiba megoldásához távvezérlés szükséges, akkor nem szerencsés az ehhez kellő jelszavakat kint az oldalon leírni. Olyan üzeneteket, amik segíthetnek másoknak is a hiba megoldásában, nincs értelme privátban küldözgetni. Sokan egy válaszom után már privátban írják a további kérdéseiket, nehogy véletlen más is lássa és tanulni tudjon belőle. A legjobb mikor a kérdés alá, meg privátban is megkapom, biztos ami biztos.
2015. febr. 7. 16:32
 12/12 A kérdező kommentje:
nem feltétlen azért írok/írnak privátot hogy más ne lássa.
2015. febr. 7. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!