Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért melegszik fel a proci...

Koenix kérdése:

Miért melegszik fel a proci és kikapcsol a gép de a procihűtő alig meleg?

Figyelt kérdés
Tettem rá procipasztát és jól tapad a procihoz. jó hűtése van mégis azt irja hogy 110 fokos amikor játszom. de 120nál kikapcsol a gép.Agyon van hűtve a teljes gép 3 ventilátort tettem rá: a procira egy erőset, a procimellé, és egyet a videókártyára és az alaplapra. Miért írja hogy 110 fokos?

#kikapcsolás #gép #hűtés #procifelmelegedés
2015. febr. 4. 11:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is pont ez a baj, amit P.O.C. nevű kommentelő ír. Vagy a paszta túl sok, vagy nincs jól eloszlatva rajta, vagy az egész hűtő rosszul van felhelyezve.
2015. febr. 4. 13:02
 12/14 A kérdező kommentje:
oké, megcsinálom de akkor szerinted nem fog felmelegedni 100 c-ra?
2015. febr. 4. 14:23
 13/14 A kérdező kommentje:
ennek a problémának nem lehet-e a windows a baja? mert ezt most csinálom és ha nem megy akkor mit csináljak? Nem merek rá tenni új windowst mivel lehet hogy pont akkor fog kikapcsolni amikor teszem rá, aztán nem lesz windows rajta. Ne vegyek inkább egy nagyobb hűtőt rá?
2015. febr. 4. 14:34
 14/14 Gábor_79 ***** válasza:
De, persze, vegyél csak. A nagyobb majdnem mindig jobb. Amúgy a ház oldalát tedd vissza, nem véletlen úgy van kitalálva. A windows önmagában nem okozhatja a túlmelegedést.
2015. febr. 4. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!