Miért melegszik fel a proci és kikapcsol a gép de a procihűtő alig meleg?
Ha jó hűtése lenne, akkor nem melegedne.
A 110 °C túlságosan magas, rosszul mér az érzékelő.
Szerintem elég egyértelmű. Nem tökéletes a kontaktus a hűtő és a proci között, így nem a hűtőnek adja le a hőt a proci, ezért az nem is melegszik igazán.
Az lenne a dolga a lamelláknak, hogy minél több hőt elvezessenek, a venti meg közbe hűtse lefele.
Remélem nem egy fél tubus pasztán nyomtál rá, mert ez nem erről szól. Csak egész vékony rétegbe szabad felvinni.
Ellenőrizd biztosan jól rögzítetted-e a hűtőt. Intelnél még mindíg sokan elrontják, hogy nem átlósan pattintják rá a rögzítőket, hanem körbe haladva. Vagy a patent zárt állapotba próbálják rápattintani.
AMD hűtő esetében a minőség is lehet gond. Pl rossz a rugóacél, és túl gyengén szorítja le a hűtőt a szükségesnél.
Nem több kell rá!
Most fogsz egy zsebkendőt és szépen letörölöd róla az összeset. A prociról és a hűtőről egyaránt. (A procit nem szeded ki mialatt tisztítod!!)
A proci közepére nyomsz 1-2 borsószemnyi adagot, majd ezt egy műanyag spatulával (én ezzel az átlátszó kemény csomagolóanyagból levágott csíkokkal szoktam) egyenletesen vékony rétegbe elkened (mint kenyéren a vajat), majd rászereled a hűtőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!