Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehuztam egy mesét, aminek ....

Lehuztam egy mesét, aminek . Mkv a vége, és nem sikerul ráégetnem a cd-re, illetve ráégetem, de nem tudom megnézni, nem indítja el a dvd lejátszo. Eddig . Avi volt, amiket lehuztam, át lehet alakítani?

Figyelt kérdés
Bocs, ha hulyén fogalmaztam, nem értek nagyon hozzá.
2015. febr. 2. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor szenvedj.
2015. febr. 7. 15:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem szenvedek, koszonom, de mégis hogy toltsem le aviban, ha nincs rá lehetoség? Sikerult átkonvertálnom, csak nem értem, hogy miért nem megy a kép a lejátszoban.
2015. febr. 7. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért mert az avi egy konténer formátum. Ez egyszerűen azt jelenti hogy a képet és a hangot is többféle formátumban tartalmazhatja. A te esetedben a hangot eltaláltad (lejátsza a dvd), a kép formátuma viszont nem támogatott. Javaslom nézd meg a kezelési utasításban a támogatott formátumokat, és aszerint állítsd be a konvertáló programot. Esetleg a VLC médiaplayer segítségével is megnézheted a kodek információkat egy olyan filmből, amit jól játszik le a lejátszód...
2015. febr. 7. 16:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Ertem, koszonom!
2015. febr. 7. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!