Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az Iphone tényleg nem fagy?

Az Iphone tényleg nem fagy?

Figyelt kérdés
Unom, már nagyon unom az androidos telefonjaimat, mivel az összes fagy, fagy és fagy. Nincs sok pénzem, de akarok egy telefont aminek nem kell 6-8mp hogy betöltsön bármit is. Az iphone-t használó ismerőseim azt mondják hogy jó az meg nem fagy, kérdem én függetlenektől, hogy ez igaz? Használtan lehet venni 20-30.000ft-ért igen jókat, de melyik a jobb etéren? 3, 3g, 3gs, vagy mást ajánlanál? Mennyivel tud többet/kevesebbet mint az android? Köszi szépen!
2015. febr. 2. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
A 3, 3gs nagyon régi. Minimum a 4S-t ajánlanám, de ne várj csodát. Mindenhez internet kell, és sok fizetős dolog van.
2015. febr. 2. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Az iphone is fagy, ne legyenek illúzióid. A prémium dolgok használói nem szeretik ezt szétkürtölni, de bizony azok is eszközök, melyek elromolhatnak, főleg ebben a fogyasztói társadalomban, ahol nem a tartósság a cél.
2015. febr. 2. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Én most használom a második androidos telómat és nem cserélgetem őket sűrűn. Az előző Motorola Defy-t már a végén utáltam mert lassú volt, sokszor fagyott vagy kegyetlenül beakadt. Most egy LG Optimus F6-om van helyette, amit fél éve nyúzok. Sokkal élvezhetőbb telefon, össze sem tudnám hasonlítani az előzővel a felhasználói élményt. Persze hardcore üzemmódban ezt is meg lehet fektetni, de alapvetően elégedett vagyok vele azaz ennél nem jelentkeztek azok a dolgok, amik nagyon idegesítettek az előző telómban. Gondolom az F6-nál erősebb telefonok még jobbak...

Iphone telóm nem volt, de akiket ismerek azok szeretik és elégedettek vele. Szerintem sem lehet rossz termék, de nekem kicsit túlárazott, sznob presztízskütyünek hat.

2015. febr. 2. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!