Boldog tulajdonosa vagyok egy iPhone 5os mobiltelefonnak. és hallotam olyan hogy a hideg/fagy hatására meg pattant a képernyő. Arra vagyok kiváncsi történt e már valakivel ilyen?
Figyelt kérdés
Mert utazom el egy helyre ahol napközben is -25 fok van :D és nem akarom h valami baja essen.. :( szóval.. vigyem vagy ne? :D2014. febr. 4. 13:02
1/1 Wadmalac válasza:
Ezeket a high-end cuccokat kb. -40-től +50 fokig tesztelik. Elég esélytelen ilyen gond, talán millióból egy példány esetleg átszökik a végellenőrzésen hasonló hibával, bár valószínűbb, hogy urban legend, valami netes rémhír.
Amúgy a telódat ott is zsebben ,kézben fogod használni, még mínusz fokra sem fog lehűlni.
Vidd nyugodtan.
Egy dologra viszont ügyelj, ha nagyon hidegre hűl, meleg, párás helyre (belső zseb, meleg, párás szoba) ne vidd/tedd be, amíg kicsit vissza nem melegedett.
A lecsapódó pára már okozhat bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!