Az Apple, pontosabban az IOS termékekekn miért nincs főmenü? Miért egyből az ikonok jönnek be?
Figyelt kérdés
Ha kinyitja az ember a képernyőzárat, egyből a sok ikon jön be. Miért?
Miért így tervezték meg? Más twelefonokon van főképernyő, és utána menü, és ikonok, vagy tehet az ember ikonokat a főképernyőre.
Az Apple miért ilyenre csinálta meg?
2013. dec. 26. 10:50
1/3 anonim válasza:
Steve Jobs legfeljebb 3 érintéssel mindent el akart érni/indítani.
Minek kellene a többi menü? Csak bonyolítja a működést. Felesleges, sokkal logikusabb ez a működés. Androidon vagy miui-t használok vagy ha nem, akkor valami olyan launchert teszek fel amivel ez megoldható.
2/3 schumilex55 válasza:
Hát nekem max 3 érintéssel el van érve minden mert van a főképernyő és 2 oldal a menüben...
De egyébként igen ez szándékosan ilyen.
3/3 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb így. Mikor váltottam androidról Iphonera kicsit fura volt, de nagyon könnyű megszokni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!