Milyen gépet vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy elég jó kis gépet ha lehet DDR 3-as gépet minimum 4GB Ram. Valaki tudna küldeni egy linket ??? Lehetőleg olcsón ???2015. jan. 25. 16:14
1/7 anonim válasza:
Én ingyen is küldök linket. :))) Ha leírod, mihez kell link.
Viccet félretéve: az olcsó egy relatív fogalom. MONDD MEG, mennyi a kereted, és az alapján a kollégák összeállítanak egy konfigot.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát nem is tudom kb : 4gb ram ddr3 300gb merevlemez i3 egyenlőre Ennyi még nagyon én sem tudom de árilag egy 50000 ft kb.
2015. jan. 25. 16:22
3/7 anonim válasza:
Az i3-ak 30ezertől indulnak. Újabb tipp?
4/7 A kérdező kommentje:
Na szóval én egy olyan gépet akarok ami naggyából elviszi a játékokat: Gta 4 Battlefield 3 Ets2 PL. Nem akarok egy nagy Gamer gépet de azért ne legyen lassú meg lehessen rajta játszani.
2015. jan. 25. 16:27
5/7 Közveszélyes Kontár válasza:
50 böl lehet nem jön ki új gép se... táp 8, ház 4, hdd 10, ram 5-6?(és ez csak 2gb...), lap 10, dvd ha kel 3
38ezer? Nem hagytam ki vmit? 12 maradt cpu ra
6/7 Közveszélyes Kontár válasza:
hardverapro.hu
t nézegetném én, te meg várj még linkel valaki onan...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. jan. 25. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!