Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vegyek 2asztali gépet vagy...

Vegyek 2asztali gépet vagy 1laptopot? Hogy járok jobban? Ezek a gépek jók? (Lent link)

Figyelt kérdés

[link]

2gyerekem van. Folyton marják egymást a gép miatt. Nagyon rossz a mostani gépünk. Ezért gondoltam hogy vagy 1laptop vagy 2asztali gép. Hogy járok jobban? Előre is köszönöm annak aki tanácsot ad. :)

2014. dec. 20. 18:18
 1/3 anonim válasza:
Szerintem 1 laptop
2014. dec. 20. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
2 asztali. Azokat legalább tudják majd fejleszteni később.
2014. dec. 20. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:

A laptopnak egy lényeges előnye van, a hordozhatóság. Namármost a két kölök marja egymást a lompos gépért, hogy fogják majd rángatni azt az egy laptopot? És te mikor jutsz hozzá? Jön a zsanérrepedés, billenytyűzet meghibásodás, mert játék közbe verik majd, mint az állat :) leejtik az ágyról, megkínálják kólával meg akármi :)

Azt kell mérlegelni, hogy a mobilitás elengedhetetlen vagy nem. Ha nem szükséges, akkor a két normál pc hosszabb távon megbízhatóbb választás. Jobban bírja a gyűrődést is, nem kell majd a fél laptopot kicserélni, hanem csak egy 2000 Ft-s billentyűzetet :) És alapvetően egy normál pc a későbbiek során bővíthető, módosítható, feljavítható. Egy laptop ehhez képest szinte nulla bővítést enged.

Vagy nézd így: ha az 1 db laptop kipurcan, rohanhatsz fűhöz-fához. Ha van két pc-d, egy meghibásodás esetén nem kaptok idegbajt :)

Szerintem.

2014. dec. 20. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!